17. června 2013

Crap



Takže. Strašně to tu na blogu umírá, neboli příchází vlna randomů a článků jen tak, než se zase odhodlám mít čas na focení outfitů apod. Takovej ten článek, co jste si za poslední dobu koupili nebo co vás zaujalo; koupila jsem si knížku. Velký Gatsby. Paráda. Sice jsem přečetla jen první kapitolu, ale je to paráda! 

Další jsou třeba brýle ze Zary. Koupila jsem si dvoje, jedny jsou ty nejlepší sluneční brýle I've ever had a druhý jsou takový ty naprosto zbytečný s průhlednýma sklíčkama, ale jsou supr.
Plus ještě bílý krajkovaný šatky z haemka, který mě ale vlastně dost omezujou v pohybu (Radši se ani nehýbu, abych je neušpinila nebo tak. Mimochodem, už se stalo.)



Poslední dobou strašně chodím na výstavy, nedávno jsem byla na Marilyn (Ona byla tak úžasná!), všechno dokonalý, až na to, že její nejslavnější, nejhezčí, nejlepší bílý šaty ze slaměného vdovce byly replikou. 



Prášky a ještě 3 další fotky na závěr; venku je konečně nádherně a věznění kocoura ve skříni.




A poslechněte si soundtracky z The Great Gatsby.
Amen.

10 komentářů:

  1. fotky jsou krásný:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. M.M. je skvělá! A ty fotky kočky jsou strašidelný! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím), tak třeba u mě najdeš tip, kam se vydat a snad i nějakou radu, kterou jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    OdpovědětVymazat
  4. tie lodicky super na jesen!

    Inak pozyvam ta na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. nice photos ! the shoes are great!

    Wanna follow each other on GFC & Bloglovin!?
    Let me know if you follow & i´ll follow back :-)

    Many greetings <3

    www.YulieKendra.com

    OdpovědětVymazat
  6. od Francise Scott Fitzgeralda jsem si přečetla knihu Něžná je noc a ta se mi líbila hodně. tak Velký Gatsby bude asi něco na ten způsob, tak třeba si přečtu i ji :) tobě zase doporučuji tu druhou, pokud se ti jeho tvorba líbí :)

    OdpovědětVymazat